calypso logo

O nama

Tko smo mi?

MI SMO CALYPSO


Mali obrt za najam plovila sa sjedištem u Turnju, samo 4km od Biograda na Moru. Obzirom da je Turanj smješten u samom središtu Dalmacije, to ga čini odličnom startnom pozicijom za dnevni izlet i uživanju u hrvatskim otocima, istraživanju nekih od stotinu skrivenih plaža i uvala ili jednostavno posvetiti cijeli dan u posjetu ogromnom nacionalnom parku Kornati ili čak Telašćici. Trenutno u ponudi imamo dva Nuova Jolly gumenjaka - King 720 Extreme i Black Fin 23 Elegance. Uz najam navedenih plovila također organiziramo male privatne izlete na Kornate - odlična prilika za obiteljske izlete. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte

Kontaktirajte nas

Naši brodovi

Opis naših brodova za najam

project manager

King 720 Extreme

nuova jolly

Sa svojim Suzuki motorom od 250 konjskih snaga, ovaj gumenjak je savršena kombinacija brzine, udobnosti i pouzdanosti. King 720 Extreme je svestrano plovilo što ga čini odličnim za istraživanje skrivenih uvala Zadarskog i Biogradskog arhipelaga.

Black fin

by nuova jolly

Black Fin 23 Elegance od Nuova Jolly kao da je napravljen za posjet otocima kornatskog arhipelaga sa svojom obitelji i prijateljima. Ovo je brzi i okretan brod te je opremljen svom potrebnom opremom za nezaboravan obiteljski izlet na Jadranskom moru.

project manager

Naša Galerija

Fotografije brodova i obližnjih znamenitosti

Privatni izleti na Kornate

Posjetite jedinstven nacionalni park

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak : 08:00–18:00
Subota : 08:00–18:00
Nedjelja - 08:00–18:00

Mobitel & Adresa

Mobitel : (+385) 98 415 838
Adresa: Obala Dr. Franje Tuđmana 130
Email: calypsorentaboat@gmail.com